JPS tappioon

Falu BS - JPS 3 - 1 (2-0)

Viime vuoden turnausvoittaja Falu BS käytti maalipaikat paremmin hyväkseen ja peittosi Jipsin 3-1. Heti ottelun alkuun Falu BS saa Jipsin pallonmenetyksestä kulman ja siirtyy 1-0 johtoon. Ottelu jatkui tasaisena läpi avausjakson, kunnes jälleen turha pallonmenetys ja Falu BS tekee taukotilanteeksi 2-0.

Toisen jakson alkuun JPS tulee vauhdilla, saaden rangaistuslyönnin. Mikko Rytkönen kaventaa pilkulta varmasti tilanteeksi 2-1. Muutamaa minuuttia myöhemmin kuitenkin Falu BS kuittaa lukemiksi 3-1. Kenttäpeli oli tasaista, mutta Falu BS:n maalintekoyritykset olivat luokkaa vaarallisimmat. Sen kertoo jo maalia kohti tulleet laukaukset, jotka olivat 10-1. JPS ei onnistunut kuudessa kulmalyönnissäkään ja pallovarmuus oli kotijoukkueella paremman ison jään tuntuman vuoksi myös Jipsiä selvästi edellä.

JPS kohtaa alkulohkon viimeisessä ottelussaan Bolticin ja siitä pitäisi tulla tulosta, mikäli "rödat" meinaa pelata sunnuntaina turnauksen välierissä.

Pisteet: Mikko Rytkönen 1+0. mv. Gerovoi

Kulmat:  Falu BS  6       JPS  6

Jäähyt: Falu BS 24min. JPS 12min.