JPS pettyi

JPS - Boltic 3 -6 (1-2)

JPS ei selvinnyt välieriin Rättvikin turnauksessa. Boltic IF löi Jipsin 6-3.

Boltic sai heti ottelun alkuun rangaistuslyönnin, mutta Jipsin onneksi laukaus suuntautui suoraan maalivahdin hanskoihin. 10minuutin kohdalla Nico Nevalainen vie JPS:n 1-0 johtoon. Muutama minuutti myöhemmin Boltic tasoittaa pelin. Vuorotellen hyökäten mentiin seuraavat hetket, kunnes jakson loppupuolella Boltic onnistuu kulmalyönnissään. Näin JPS lähti tauolle 1-2 takaa-ajoasemassa.

Jakson alkuun Tatu Ässämäki nostatti toiveita välieräpaikasta tasoittaen tilanteeksi 2-2. Sitten Boltic tekaisi viiteen minuuttiin kolme maalia, joista pari meni hiukan helpohkosti JPS-vahti Lempisen selän taa. Näin ottelu oli käytännössä ohi. Boltic puolusti kurinalaisesti ja JPS sai vain yhden kavennuksen aikaan. Nevalainen löi kulman jälkitilanteesta ottelun toisen osumansa. Boltic kuittasi tuonkin osuman nopeasti ja meni turnauksen välieriin.

JPS pelaa turnauksen sijoista 5-6 ja vastaan luistelee todennäköisesti  tuttuakin tutumpi Mikkelin Kampparit.

Pisteet: Nico Nevalainen 2+0, Tatu Ässämäki 1+0, Riku Hämäläinen 0+1.mv. Lempinen

Kulmat: JPS   6       Boltic   2

Jäähyt:  JPS 24min. Boltic 12min.